Nieuws

Vitaliteit
P&O PLUS is voortaan ook inzetbaar bij de ontwikkeling van vitaliteitsbeleid binnen uw organisatie.
Daarnaast verzorgen wij ook workshops voor uw medewerkers met als doelstelling om uw medewerkers gezond en vitaal aan het werk te houden. Dit is nu een investering maar dit verdient u gelet op  o.a. reductie van (ziekte)verzuim ruimschoots terug.
Medewerkers moeten voortaan tot hun 67e jaar en wellicht nog langer doorwerken.  Dit betekent dat u er belang bij heeft om uw medewerkers vitaal en gezond aan het werk te houden.  Wij adviseren u graag.

 

 

   WerkEnergieAnalyse

 P&O PLUS is voortaan ook licentiehouder voor de werkenergieanalyse

Heb je het niet (meer) zo naar je zin op je werk of mis je de uitdaging in je functie? Ervaar je regelmatig spanning of frustratie tijdens je werk, maar weet je niet hoe je de onderliggende oorzaak aan kunt pakken? Of ben je juist wel tevreden over je werk, maar wil je jezelf verder ontwikkelen en de regie in eigen hand nemen?
Dan is de werkenergieanalyse een goed instrument voor jou. Dit instrument kan binnen ondernemingen worden ingezet op individueel niveau maar ook binnen teams.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@poplus.nl. Wij zijn graag bereid om hierover vrijblijvend een presentatie te geven zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden van de werkenergieanalyse.  
Er is ook een versie van de werkenergieanalyse beschikbaar speciaal voor ZZP-er of directeur / eigenaar met personeel binnen het MKB.

 

Workshop functionerings- beoordelingsgesprekken

Heeft u personeel in dienst dan is deze workshop wellicht iets voor u.

P&O PLUS biedt een interactieve workshop functionerings- beoordelingsgesprekken aan. Hierin is de rode draad de wijze van communiceren met medewerkers,leidinggevende en andere personen binnen of buiten uw organisatie. Wat is de invloed daarvan?

Tijdens een workshop van één dag wordt u meegenomen in de theorie van deze gesprekken maar zal ook ingegaan worden op de wijze van communiceren en wat zijn aandachtspunten / valkuilen. Na deze workshop beschikt u over  handvaten voor het voeren van deze gesprekken maar bent u zich ook bewuster van de wijze waarop u communiceert. Na deze training kunt hiermee praktisch aan de slag.
Deze workshop wordt als open inschrijving maar ook in company aangeboden.
Heeft u interesse neem dan contact op via info@poplus.nl

Talent Management Analyse (TMA) Methode
Voortaal kunnen wij de Talent Management Analyse inzetten. Dit is een psychologisch en psychometrisch systeem dat uitgaat van een persoonlijke blauwdruk om het (toekomstige) functionele gedrag van mensen te kunnen inschatten op basis van 22 persoonlijke drijfveren/schalen in het licht van een uit te voeren functie. Dit instrument kan gebruikt worden bij instroom, doorstroom en uitstroom. De TMA instrumenten helpen bij:
- Het motiveren van selectiebeslissingen bij instroom en doorstroom
- Vaststellen van de ontwikkelbehoefte. Belangrijk bij het gemotiveerd houden / doorstroom van je medewerkers
- Het beoordelen van je medewerkers.
- Het meten van potentieel
- Het coachen van kandidaten
- Het in kaart brengen van feedback op competenties
- Het bepalen van opleidingsbehoefte
- Het bepalen van beroepsinteresse.