Over P&O Plus

P&O PLUS is een  professioneel  P&O adviesbureau opgericht door Marjo van Horne.

In de afgelopen 20 jaar heeft zij gewerkt als personeelsadviseur en manager P&O bij diverse bedrijven binnen zowel de profit als non profit sector. Hierdoor heeft zij een zeer ruime en brede werkervaring opgedaan en staat garant voor een ruime mate van kennis van zowel personeels- als organisatievraagstukken. Daarnaast hebben wij ook ervaring als projectleider en/of implementatie van rooster- en HR systemen.

P&O PLUS is ook partner binnen Team Co-actief .  Binnen dit collectief worden samengewerkt met diverse professionals  werkzaam binnen diverse andere disciplines in het werkveld van MENS, WERK en ORGANISATIE. 

Voor de meeste ondernemingen binnen het Midden – en Kleinbedrijf (MKB) is het niet mogelijk om een zelfstandige afdeling P&O te hebben. Voor deze bedrijven stellen wij onze diensten, kennis en ervaring beschikbaar. Door gebruik te maken van de diensten van P&O PLUS heeft u een parttime personeelsfunctionaris die fulltime betrokken is.

Voor die bedrijven die wel een zelfstandige afdeling P&O hebben of van plan zijn deze op te zetten, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze diensten. Wij zijn inzetbaar bij projecten, vervanging tijdens ziekte of zwangerschap of ondersteuning van de afdeling P&O. 
 
Is uw onderneming te klein voor een zelfstandige afdeling P&O dan  kunnen wij een abonnement op maat aanbieden. Dit kan varieren van een of meerdere dagdelen per week / maand /kwartaal. Dit is helemaal afhankelijk van uw wensen.

Ook bij specifieke P&O of organisatievraagstukken kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.